ONLINE KATALOG     |     TR     |     EN     |

    Eksen Grup Endüstriyel Ürünler ve Soğutma San. Tic. Ltd. Şti.

    BLOG Sayfası

    Market Tasarım

    Market Tasarım

    Firmamız 25 yılı aşkın iş tecrübesi ile sektöründe öncü ve lider markalar ile iş birliği yapmaya devam ediyor. Tecrübeli kadromuz ile yeni kurulacak olan veya çalışan mağazalarda işletme sahipleri ile koordineli bir şekilde görüşülüp ölçüler alındıktan sonra 2D ve 3D çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken market tasarım 'ının şıklığını, müşterilerin alış veriş süresince rahat ve nezih bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için en ince detayına kadar çalışarak gerçekleştiriyoruz.

    Firmamız 25 yılı aşkın iş tecrübesi ile sektöründe öncü ve lider markalar ile iş birliği yapmaya devam ediyor. Tecrübeli kadromuz ile yeni kurulacak olan veya çalışan mağazalarda işletme sahipleri ile koordineli bir şekilde görüşülüp ölçüler alındıktan sonra 2D ve 3D çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken market tasarım 'ının şıklığını, müşterilerin alış veriş süresince rahat ve nezih bir ortamda alışverişlerini yapabilmeleri için en ince detayına kadar çalışarak gerçekleştiriyoruz. Şunu unutmamak gerekir ki yapılan çalışmaların emeğin karşılığında başarılı olmak istiyorsak gelişi güzel çalışılmış market tasarım 'ından ziyade tecrübeli ve uzman kadromuz ile başarı kendiliğinden gelecektir.

    Müştehilerimizin yapılan 3D tasarım çalışmasını onaylayıp karşılıklı anlaşma yapılıp imzalar atıldıktan sonra çalışılan proje birebir uygulanır. İşletmeniz çalışmaya hazır ve sorunsuz bir şekilde firmamız Eksen Grup güvencesi ile size teslim edilir. Ayrıca market tasarım 'ı oluşturulurken projenin büyük ya da küçük olduğuna bakılmaksızın aynı ürün, aynı hizmet ve aynı kalite uygulanmaktadır. Bölge olarak Türkiye, Türk Cumhuriyetleri ve Avrupa’nın her yerine hizmet verebilmekteyiz. İş öncesi , iş süreci ve iş bitimi sonrasında profesyonel kadromuz, kaliteli işimiz ve firmamızın güvencesiyle her zaman siz değerli müşterilerimizin yanındayız.

    Eksen Grup Endüstriyel Ürünler

    Eksen grup ailesi genç fakat tecrübesi olan, yeniliklere ve müşteri odaklı çalışmaya açık, sürekli kendini geliştiren ve kaliteyi müşterilerimize daha ucuza sunabilmeyi hedeflemektedir.

    Sizlerde Eksen Grup Ailesi'ne katılarak nitelikli satış ve servis partnerlerinin bulunduğu en büyük global ağlarından birine dahil olabilirsiniz.

    Bizi Takip Edin !

     
    Facebook
     
    Instagram
     
    Twitter
     
    Google

    İletişim Bilgilerimiz

     
    Yıldızlı Mah. Sera Gölü Cad. Hatipoğlu Sitesi A Blok No:2/A (MedicalPark Karşısı) / TRABZON /TURKEY
     
    info@eksengrup.com.tr
     
    +90 (462) 322 57 61
     
    +90 (462) 322 17 61

    Bize Ulaşın !